Bij Beauty Centrum Apeldoorn kun je terecht voor endemerlogie. Er is zowel een behandeling voor het lichaam als het gezicht.

Cellulite behandeling (lichaam)

Een anti-cellulitebehandeling en niet-invasieve behandeling die bovendien pijnloos is.

De LPG-techniek wordt beoefend door professionals uit gezondheids- en schoonheidswereld. Allemaal zijn ze geschoold om de LPG-techniek adequaat te gebruiken en beschikken ze over de cellu M6. Dankzij de spitstechnologie van de cellu M6 Keymodule kan de gebruiker het weefsel ter hoogte van de vetcellen van de hypodermis optimaal mobiliseren. Deze huidgymnastiek draagt bij tot een verbeterde bloed- en lymfecirculatie, hetgeen dan weer leidt tot een betere eliminatie van de afvalstoffen.

Resultaat: een slanker lichaam, een zachtere en stevigere huid. En dit pijnloos procédé verschaft op de koop toe welzijn en relaxatie. Bovendien is er geen medische ingreep vereist en moeten er geen chemische substanties worden ingenomen. Het komt er gewoon op aan een aantal natuurlijk functies van het organisme en van de huid te activeren.

Endermolift (gezicht)

Deze exclusieve anti –agingtechniek maakt de huid diepgaand steviger om de ouderdomsverschijnselen te doen vedwijnen. LPG-lift mobiliseert het huidoppervlak met mircokloppingen om de jeugdige cellen diepgaand te stimuleren. Deze lifts herstellen hun natuurlijke productie van collageen en elastine.