Dokter Peter Termohlen en dokter Nora Termohlen Hendriks komen bij Beauty Centrum Apeldoorn voor Injectables, Botox en Fillers. Zij bewegen zich al jaren op het terrein van de cosmetische geneeskunde. Daarnaast zijn ze lid van de NVCG, de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde Dit is een vereniging die toeziet op de handhaving en verbetering van de kwaliteit van het werk van haar leden.

De behandelingen

Bij drs. P Termohlen en N Termohlen-Hendriks kun je terecht voor diverse behandelingen. De technologiën en methoden zijn constant in beweging en ontwikkelen zich. Omdat niet elke huid hetzelfde is, zal niet elke injectable voor iedereen geschikt zijn. De doktoren zullen de huid, de vorm van het gezicht en overige aspecten analyseren. Vervolgens zullen zij de behandeling die het beste bij jou past adviseren. 

Een kort overzicht van de mogelijke behandelingen: 

Botox - Een bepaalde stof wordt ingespoten om de spieractiviteit te verminderen. Dit is een manier om actieve rimpelvorming te verminderen.

Juvederm - Rimpels worden opgevuld met deze niet-permanente filler. Daarnaast creëer je met deze behandeling ook meer volume in het gezicht.

Sculptra - Een bepaalde stof stimuleert de productie van collageen, waardoor de huid steviger wordt. 

Radiesse - Een niet- permanent vult middel wordt gebruikt om diepere rimpels te vullen. Daarnaast kan het ook gebruikt worden om contouren te verfraaien. 

Lees hier meer over de behandelingen bij Termohlen Injectables:

Termohlen Injectables

Afspraak maken