Bij Beauty Centrum Apeldoorn kun je terecht voor verschillende massages. Bekijk hier een overzicht van onze massagetechnieken:

Hot stone massage

Voor het opheffen van blokkades en bevordering van het ontgiftingsproces van het lichaam. Werkt uitstekend bij stress, spier- en gewrichtklachten en bij een slechte doorbloeding. Tijdens deze zeer ontspannende massage wordt gebruik gemaakt van verwarmde basaltstenen, welke helpen je spieren te ontspannen en die daarnaast de circulatie van je bloed verbeteren.

Cold stone & La Stone massage

De cold stone massage is voor het behandelen van blessures en is ook zeer geschikt bij zwelling, ontsteking, verbranding en opvliegers. De la stone massage is een combinatie van warme en koude stenen, ontwikkeld door de Amerikaanse massage therapeut Mary Nelson. De warme stenen verwijden de bloedvaten waardoor afvalstoffen worden afgevoerd. Daarna volgen de koude stenen die de vaten weer laten samentrekken. Het effect is vergelijkbaar met warme en koude waterstralen op de huid: eerst ontspannen en dan activeren.

Klassieke ontspanningsmassage

De klassieke lichaamsmassage is gericht op de algehele ontspanning van lichaam, geest, spieren en gewrichten. Zorgt voor een verbetering van de doorbloeding en stimuleert de aanvoer van zuurstofrijk bloed en afvoer van afvalstoffen. Deze rustgevende en lichaamsherstellende lichaamsmassage vermindert spier- en gewrichtspijn en zorgt voor een algeheel rustgevend gevoel. Dit leidt tot een goed en gezond gevoel.