Een behandeling met de Skin Pen, ook wel medisch microneedling genoemd, is speciaal ontwikkeld om de huid in de diepte te vernieuwen, zonder oppervlakkige schade aan te richten en met een minimale hersteltijd. De behandeling verbetert de huid en kan worden ingezet bij verschillende huidproblemen, zoals (acne) littekens, pigmentatie, onregelmatige huidstructuur, huidverslapping en fijne lijntjes en rimpels. De behandeling is een doeltreffende en veilige manier om de huid te verbeteren.

De behandeling

De Skin Pen bestaat uit kleine steriele naaldjes die vibrerend op de huid terecht komen, waardoor kleine micro kanaaltjes in de huid worden gemaakt. Deze gerichte verwondingen activeert het natuurlijke herstelproces diep in de huid, waardoor de aanmaak van collageen en elastine worden gestimuleerd. Dit resulteert in het gewenste en langdurige resultaat. Collageen zorgt voor de stevigheid en volume in de huid en elastine zorgt voor de veerkracht van de huid. Met als resultaat: een stevigere en vollere huid, een egale huidteint en een frisse en stralende uitstraling!

Voordelen

  • Verbetert de algehele gezondheid van de huid;
  • Is geschikt voor alle huidtypen;
  • Gaat de strijd aan met verschillende huidproblemen;
  • Voldoet aan strenge veiligheids- en gebruikseisen (FDA goedgekeurd en Medische CE- klasse 2e);
  • Getest en gevalideerd in laboratoria;
  • Behandelingen kunnen het gehele jaar door.

Heb je interesse? Maak dan geheel kosteloos een afspraak voor een intake gesprek. Wij zullen de huid analyseren en op basis van deze analyse en jouw wensen stellen we een behandelplan samen om het gewenste resultaat te kunnen behalen.