De Four Tec behandeling zet een nieuwe standaard in de wereld van anti-aging. De behandeling combineert vier bewezen technologieën, waarbij de effecten van deze technieken worden versterkt. De perfecte behandeling om fijne lijntjes en rimpels te voorkomen en behandelen.

De behandeling 

Bij de behandeling worden verschillende technologieën gelijktijdig gebruikt om de effecten van de behandeling te versterken en tot betere resultaten te komen. De volgende technologieën worden gecombineerd: percutane flow-technologie, radiofrequentie, energieboost (LED), micro stroom technologie.

Percutane flow-technologie

Deze technologie stimuleert onder andere de celactiviteit als de gezichtsspieren. De lymfedrainage wordt geactiveerd terwijl de hydratatie van de huid wordt geoptimaliseerd. Bovendien verhoogt de behandeling de penetratie van werkstoffen.

Radiofrequentie

Bij radiofrequentie verbetert de lokale huidcirculatie terwijl het metabolisme wordt geactiveerd. Daarnaast maakt het weefsel strakker en verhoogt de celactiviteit.

Energieboost (LED)

Energieproductie voor een fitter en vitaler gevoel wordt gestimuleerd door deze technologie. Daarnaast wordt de collageensynthese geactiveerd en worden elastinevezels in de huid gereactiveerd. ‘Onstekingsveroudering’ wordt voorkomen terwijl het metabolisme verhoogt.

Micro stroom technologie

Bij micro stroom technologie wordt lymfedrainage gestimuleerd, wordt het celmetabolisme verhoogd en de celfysiologie geactiveerd. Bovendien spant het de gezichtscontouren aan en verbetert de bloedsomloop.

Heb je interesse? Maak dan geheel kosteloos een afspraak voor een intake gesprek. Wij zullen de huid analyseren en op basis van deze analyse en jouw wensen stellen we een behandelplan samen om het gewenste resultaat te kunnen behalen.