5 Redenen om te kiezen voor permanente make-up

huidverzorging
De meest gemaakte fouten bij huidverzorging! (DEEL 2/2)
januari 30, 2020
Definitief ontharen plasmalite
Veilig, definitief ontharen met Plasmalite!
maart 20, 2020

5 Redenen om te kiezen voor permanente make-up

Oké, je weet wat permanente make-up is (zo niet, lees hier dan meer), maar je weet nog niet zo goed of het wel geschikt is voor jou? Is deze investering het wel waard? Ben jij nog aan het twijfelen, dan helpen we je graag bij het doorhakken van de knoop! Lees hier de redenen/ voordelen van een permanente make-up behandeling:

1. Tijd besparend

Denk aan de tijd die je zult besparen met het tekenen van je wenkbrauwen en/ of je eyeliner. Niet alleen in de ochtend, maar ook gedurende dag hoef je jouw make-up niet bij te werken. Je hebt minder tijd nodig om je make-up te perfectioneren en meer tijd om van de dag te genieten.

2. Bespaart je geld

Misschien is jouw overweging wel, dat je de behandeling teveel geld kost. Maar denk eens aan het geld dat je bespaart aan het kopen van wenkbrauwproducten, eyeliners, etc. Op lange termijn is het dus voordeliger om te gaan voor PMU!

3. Erg makkelijk

Voor mensen die trillende handen of een visuele beperking hebben, is PMU de perfecte manier om er altijd tip top uit te zien. Daarnaast is het ook perfect voor mensen die allergisch zijn voor normale make-up. Er zijn weinig gevallen bekend, van mensen die allergisch zijn voor pigmenten van PMU. Daarnaast heb je nooit meer het gevecht om je wenkbrauwen en/ of eyeliner gelijk te krijgen.

4. Woke up this way

Vanaf het moment dat je wakker wordt tot je weer gaat slapen zit je make-up gewoon perfect! Het maakt niet uit of je gaat sporten, buiten in de regen loopt of gaat douchen, je make-up zal niet uitlopen. En je hoeft er helemaal niks voor te doen.

5. Zelfvertrouwen

Voor iemand met weinig of geen wenkbrauwen kunnen permanente wenkbrauwen wonderen doen voor je zelfvertrouwen. Daarnaast kunnen asymmetrische lippen worden gecorrigeerd en kan een eyeliner de ogen in de juiste verhouding brengen met het gezicht. Kortom, PMU kan jou misschien ook helpen met het krijgen van meer zelfvertrouwen.

Hebben we je kunnen helpen bij het maken van jouw beslissing? Wil jij eerst nog wat meer informatie, neem dan een kijkje op onze PMU pagina! Nog steeds vragen, neem dan contact op met onze specialisten. Maar je kunt natuurlijk ook direct een afspraak maken. Tijdens de afspraak zullen we kijken wat jouw wensen zijn en welke kleur bij jou past.

Permanente make-up afspraak maken

Maak een afspraak.