Cryolipolyse: het geheim achter jouw summer body!

droge huid
Wat kun je doen om een droge huid te verhelpen?
mei 20, 2020
self tanners
Top tips bij het aanbrengen van self tanners
juli 15, 2020

Cryolipolyse: het geheim achter jouw summer body!

Je hebt de uitspraak vast weleens gehoord: ‘summer bodies are made in winter”. Maar in het geval dat dit niet geheel is gelukt, zijn er toch nog een aantal dingen die je nog kunt doen vóór de zomer. De zomer komt er al snel aan, dus nú is de tijd om wat te doen! Wij hebben dan misschien wel de oplossing voor jou, namelijk: cryolipolyse! Dé manier om van jouw ongewenste vetjes af te komen, door ze te bevriezen. Maar wat kan deze behandeling precies voor jou betekenen, dat lees je hier.

Cryolipolyse

Cryolipolyse is een non-invasieve behandeling waarbij vetcellen worden bevroren. Deze vetcellen worden vervolgens door het lichaam weggevoerd. Het is een veilige en pijnloze behandeling om af te komen van hardnekkig vet. Vetcellen zijn gevoeliger dan de omliggende huid, botten, spieren en zenuwen. Hierdoor zal bij het gebruik van de juiste temperatuur alleen het vet worden bevroren. De vetcellen zullen niet direct verdwijnen, dit gebeurt in een tijdsperiode van 1 tot 3 maanden. Voor een langdurig resultaat.

Probleemgebieden

De behandeling kan ingezet worden op (bijna) het gehele lichaam. De armen, rug, de buik, love handles, bovenbenen en billen kunnen allemaal worden behandeld. 

Geschikte kandidaat

De behandeling is perfect voor iedereen die af wilt komen van die paar centimeters van hardnekkige vet. De behandeling is niet bedoeld om af te vallen, alleen om van die overtollige vetjes af te komen. En de behandeling is niet alleen geschikt voor vrouwen, maar ook voor mannen!

Andere vet-verwijderingstechnieken

Het voordeel van deze behandeling, in vergelijking tot andere vet-verwijderingstechnieken, is dat het een niet-chirurgische behandeling. Daarnaast komt er geen verdoving, incisies, pijn en herstel aan te pas. 

Effectiviteit

De vraag die wij het vaakst krijgen is of de behandeling echt werkt… Het antwoord daarop is JA, de resultaten liegen er niet om. Maar naast de behandeling is het natuurlijk ook belangrijk dat je niet teveel en gezond eet. Want ook na de behandeling kun je anders alsnog weer aankomen. 

Summer body

Voor het meest optimale resultaat raden we meerdere behandelingen aan. Met elke behandeling wordt ongeveer 20-25% van jouw vet aangepakt. De resultaten zullen tussen 1-3 maanden zichtbaar worden. Wil jij werken aan jouw summer body, dan is het nú de tijd om daar aan te beginnen.

Bij Beauty Centrum Apeldoorn zijn we gespecialiseerd in cryolipolyse. Bij onze specialist ben je zeker in goede handen. Ben jij benieuwd naar deze behandeling? Lees hier meer, of maak direct een afspraak.