De meest gemaakte fouten bij huidverzorging! (DEEL 2/2)

huidverzorging
De meest gemaakte fouten bij huidverzorging! (DEEL 1/2)
januari 15, 2020
permanente make-up
5 Redenen om te kiezen voor permanente make-up
februari 15, 2020

De meest gemaakte fouten bij huidverzorging! (DEEL 2/2)

In onze vorige blog, de meest gemaakte fouten bij huidverzorging deel 1, zijn we begonnen met een lijstje van veelgemaakte fouten bij het verzorgen van de huid. In deel 2 hebben wij nog een aantal fouten die erg belangrijk zijn bij de verzorging van de huid. Neem ze goed in je op en verander jouw huidverzorgingsroutine. Oud worden we allemaal, maar de manier waarop we oud worden kunnen we zeker beïnvloeden met de juiste huidverzorging!

6. Make-up niet verwijderen

Verwijder jij jouw make-up voordat je gaat slapen? NEE? Dit is misschien wel één van de ergste fouten die je kunt doen. De huid herstelt zichzelf als je slaapt, en wanneer je nog make-up op hebt kan de huid niet optimaal herstellen. Laat de huid goed ademen en reinig de huid voordat je gaat slapen. Breng een serum en crème aan om de huid nog even een extra handje te helpen.

7. Geen SPF gebruiken

Ook wanneer de zon niet schijnt, het bewolkt is en dus ook in de winter wordt de huid beschadigd door schadelijke UV-straling. En wist je dat schadelijke UV-straling de voornaamste oorzaak is van vroegtijdige huidveroudering?

8. Geen crème gebruiken

Heb jij een vette huid en gebruik je daarom geen crème? Begin daar dan mee! Ook bij een vette huid is het belangrijk om een crème te gebruiken. Wanneer je geen crème gebruikt zal de huid niet in balans. Elke huid heeft hydratatie nodig, kies hierbij wel voor een crème die bij een vette huid past. 

9. Onvoldoende water drinken

Je moet de huid niet alleen van buitenaf hydrateren, maar ook van binnenuit. De huis is ten slotte een reflectie van de algehele gezondheid. Zorg er daarom voor dat je dagelijks voldoende water drinkt. Alleen op deze manier kun je de huid in topconditie houden!

10. Te snel opgeven

De meeste producten hebben ongeveer 6-8 weken nodig om resultaten te laten zien. Het is daarbij ook belangrijk dat je de producten wel consistent gebruikt. Je kunt niet al na één week zeggen dat de producten niet werken, je moet ze echt een kans geven. 

Beauty Centrum Apeldoorn

Kan jouw huid wel een boost gebruiken? Dan raden wij zeker aan om een keer langs te komen voor een heerlijk ontspannen, maar ook huidverbeterende behandeling. Het team van Beauty Centrum Apeldoorn is gespecialiseerd in huidverbetering en kan jou ook helpen bij het selecteren van de juiste huidverzorging. Neem contact op voor een vrijblijvend advies, of kom gewoon een keer naar binnen gelopen!

Lees ook: De meest gemaakte fouten bij huidverzorging! (DEEL 1/2)