De voordelen van een hot stone massage

huidverzorgingstips
Beauty tips voor het gezicht: 7 huidverzorgingstips
september 15, 2019
wimperlift
Veelgestelde vragen over wimperlifting
oktober 15, 2019

De voordelen van een hot stone massage

Soms ben je er gewoon aan toe: een heerlijk ontspannen massage. Welke massage is jouw favoriet? Een van onze favorieten is de hot stone massage. Een massage waarbij je heerlijk kunt ontspannen en die daarnaast ook eens vele voordelen heeft voor het lichaam. Bij deze massagetechniek worden gladde, verhitte stenen geplaatst op het lichaam en ook verplaatst op het lichaam. De warmte van de stenen zorgt voor een diepe ontspanning en zorgt er ook voor de de spieren opwarmen. 

Vertel me meer!

Voor de hot stone massage worden over het algemeen stenen gebruikt van basalt. Dit door de verschillende eigenschappen: ze zijn glad, niet poreus en kunnen warmte goed vasthouden. En daarnaast komen deze stenen ook in verschillende formaten. De stenen worden door middel van een speciale techniek over de rug gewreven. Dit zorgt voor een ontspannen en kalm gevoel. Deze massage is niet alleen heerlijk om bij te ontspannen, er zitten ook echt voordelen aan voor het lichaam. De stenen blijven ongeveer een uur lang heet. We raden je aan om zeker één keer per maand langs te komen voor een heerlijke massage!

Wat zijn de voordelen?

  • Verlicht spierspasmen en pijn, en spanning in de spieren. Daarnaast verbetert het de ontspanning in de spieren. 
  • Geeft gifstoffen vrij en verbetert hierdoor het uiterlijk van de huid. 
  • De ontspannende behandeling zorgt ook voor een vermindering in stress. Daarnaast helpt het ook bij het onder controle houden van stress. 
  • De bloedcirculatie en de stroom van energie wordt verbetert. 
  • Een betere nachtrust wordt door deze behandeling bevordert. 
  • Geeft een gevoel van comfort en warmte.
  • Draagt bij aan het verminderen van de symptomen van auto immuunziekten
  • Helpt bij het verbeteren van gewrichts flexibiliteit. 

Dus wil jij even wat tijd voor jezelf nemen en heerlijk ontspannen, dan is een hot stone massage perfect voor jou. Niet alleen om te ontspannen, maar ook om de vele voordelen die wij hierboven benoemen!

Beauty Centrum Apeldoorn

Bij ons in de salon bieden we verschillende massagetechnieken, waaronder ook de hot stone massage. Lees hier meer over de massages die wij in onze salon aanbieden. Of maak je liever meteen een afspraak? Dat kan ook: klik hier.