De waarheid achter 5 cryolipolyse mythes

Slaaptekort
De effecten van slaaptekort op de huid
juni 7, 2019
Huidverzorgingstips zomer
Huidverzorgingstips voor de zomer!
juli 8, 2019

De waarheid achter 5 cryolipolyse mythes

Het is niet makkelijk om een fit lichaam te behouden. Genoeg slapen, gezond eten en dan ook nog eens genoeg bewegen. Maar je moet er wat voor over hebben, om een strak lichaam te krijgen. Toch zijn er vaak een paar plekken, waar het vet maar niet wil verdwijnen (hoe goed je ook je best doet). Nu is er een oplossing: cryolipolyse! Deze niet invasieve behandeling laat jouw vet als sneeuw voor de zon verdwijnen! Nu het stijgt in populariteit is er veel te lezen over de behandeling, maar wat moet je nu geloven? Wij zetten een aantal misconcepties over deze behandeling op een rijtje!

Mythes omtrent cryolipolyse

1. Het is een goede vervanging voor een gewichtsverlies programma

NIET WAAR! Cryolipolyse is niet ontwikkeld als een middel om gewicht te verliezen. Het is simpel gezegd een behandeling om vet te verminderen, zonder operatie of andere invasieve middelen. Je zult niet super veel gewicht verliezen, omdat de behandeling niet voor bedoeld is. Blijf daarom naast deze behandeling gezond eten en genoeg bewegen. Het is wel bedoeld om hardnekkig vet te verwijderen op specifieke plekken van het lichaam. De behandeling zal geen schade aanbrengen aan andere weefsels, rondom de vetcellen.

2. Het is een behandeling voor een verslapte huid

NIET WAAR! De behandeling is bedoeld om vet te verwijderen, niet voor het verstevigen van een verslapte huid. Dus ben jij echt op zoek naar een behandeling die een verslapte huid verstevigt, dan is cryolipolyse niet de juiste behandeling.

3. De resultaten zijn direct zichtbaar

NIET WAAR! Helaas gaat dit niet zo snel. Je vet zal niet meteen de volgende dag verdwenen zijn. De behandeling vernietigd de vetcellen, welke vervolgens door het lichaam afgebroken moeten worden. Het lichaam heeft hier tijd voor nodig, dus het is belangrijk om geduldig te zijn. De resultaten zullen binnen één maand zichtbaar worden, maar voor het optimale resultaat moet je 2 tot 3 maanden wachten. Wij raden vaak meer dan één behandeling aan voor een optimaal resultaat.

4. Het is pijnlijk

NIET WAAR! Er vindt geen operatie plaats en de behandeling is niet invasief. Je zal de kou tijdens de behandeling voelen, maar zal geen pijn ervaren. Het behandelde gebied kan wel een klein beetje gevoelig aanvoelen of geïrriteerd zijn. Maar deze bijwerkingen trekken snel weg.

5. Cryolipolyse is alleen geschikt voor de buik

NIET WAAR! De behandeling kan ook ingezet worden voor onder andere, love handles, heupen en armen!

Ben jij benieuwd naar deze behandeling, lees hier dan meer. Of maak gewoon meteen een afspraak bij Beauty Centrum Apeldoorn!