Een gezonde tan gedurende het gehele jaar

cryolipolyse
Redenen om cryolipolyse te overwegen!
november 15, 2019
winter
10 Tips voor een gezonde huid gedurende de winter
december 15, 2019

Een gezonde tan gedurende het gehele jaar

De zomer is al een tijdje geëindigd, en dat is ook te zien aan de huid. Die tan die we deze zomer hadden gekregen, is nu al wel bijna helemaal verdwenen. Dus wat moet je dan? Omarm je het, of probeer jij gedurende de hele winter jouw zomerse gloed te behouden? Veel vrouwen (en ook mannen) kiezen daarom voor de zonnebank, maar wist je dat je hierdoor veel schade kan aanrichten aan de huid? Wij helpen je met het krijgen van een gezonde tan…

Beschadig de huid niet

Vele van ons hebben een liefde-haat relatie met de zon. Aan de ene kant kan de zon de huid onomkeerbaar beschadigen binnen een paar minuten. Tegelijkertijd kan de zon je een mooie tan geven en een goed gevoel. Hetzelfde geldt voor het zonnen onder de zonnebank! Binnen de kortste keren heb je een heerlijke tan, maar ook een beschadigde huid! Hoe zorg je dan dat de je op een veilige manier bruin wordt?

Bescherm de huid

De zon bevat verschillende lichtstralen. UVC-straling is de krachtigste, maar gelukkig wordt deze tegengehouden door de ozonlaag. UVA-straling en UVB-straling wordt echter niet tegengehouden door de ozonlaag. Zeker wanneer het niet bewolkt is, zal UVA- en UVB- straling de aarde bereiken.  UVA-straling zijn de stralen die verantwoordelijk zijn voor de schade aan de huid, zoals het veroorzaken van huidveroudering. UVB-straling is de straling die ervoor zorgt dat je verbrand. Daarnaast heb je ook nog de stralen van de zon, die verantwoordelijk zijn voor de hitte die je op de huid voelt. Deze hitte kan ervoor zorgen dat de huid uitdroogt. 

Wees daarom voorzichtig voor alle straling, zowel in de zomer als in de winter. Want zelfs op een bewolkte dag, kan er nog 80% van de straling door de wolken komen. Zorg ervoor dat je de huid gedurende het gehele jaar goed beschermt met een SPF. Onze huidcellen kunnen niet omgaan met te veel UV-straling, deze beschadigen onze cellen. Vermijd daarnaast ten alle tijden de zonnebank en voorkom vroegtijdige huidveroudering door UV-straling!

Tannen op een veilige manier

Het lichaam is slim, de huid creëert pigment om zichzelf een beetje te beschermen tegen schadelijke UV-straling. Maar de huid kan wel wat extra hulp gebruiken. De producten van Marc Inbane stimuleren de productie van melanine, waardoor het natuurlijke tanning proces wordt geactiveerd. Hierdoor geef je de huid de kans om wat meer bescherming op te bouwen tegen de schadelijke UV-straling. Daarnaast geeft onze Natural Tanning Spray van Marc Inbane je ook nog eens een zomerse gloed! Gebruik de producten van Marc Inbane voor een veilige tan, gedurende het gehele jaar. 

De producten van Marc Inbane shop je bij Beauty Centrum Apeldoorn. Kom eens langs bij ons in de salon, of neem contact op voor meer informatie over onze producten.