Een gezonde tan!

Definitief ontharen plasmalite
Veilig, definitief ontharen met Plasmalite!
maart 20, 2020
droge huid
Wat kun je doen om een droge huid te verhelpen?
mei 20, 2020

Het is lente en dat merken we wel aan het weer! Helaas kunnen we momenteel niet naar het strand en kunnen we het beste nog thuis blijven. Maar dat betekent niet dat het niet verleidelijk is om in de tuin of op het balkon even lekker in het zonnetje te gaan liggen. Maar pas op! Bescherm je goed tegen de schadelijke UV-straling van de zon en smeer je dus goed in met een SPF. Vermijd daarbij dat je uren gaat bakken in de zon, kies liever een gezondere manier van bruinen! Wij hebben voor jou de oplossing: de Natural Tanning Spray van Marc Inbane! Lees hier de meest gestelde vragen over de Natural Tanning Spray.

Wat is de Natural Tanning Spray?

De Natural Tanning Spray is hét product voor mensen die een snelle, gezonde, egale en natuurlijk gebruinde huid willen. De formule bevat natuurlijke en voedende ingrediënten op basis van planten. De spray is makkelijk aan te brengen, droogt snel en laat geen vlekken achter. De natuurlijke gebruinde gloed blijft gemiddeld 5 dagen zitten. 

Zijn er verschillende kleuren van de spray?

Nee, er is maar één type spray. Het is geschikt voor alle huidtypes. De spray stimuleert je eigen natuurlijke kleur. 

Geeft de spray af?

Wanneer je het gezicht of het lichaam de eerste keer na het aanbrengen wast, zal er altijd een laag vanaf komen. Dit is overtollig product, die niet is geabsorbeerd in de huid. Na deze eerste keer wassen, zal de spray niet meer afgeven.

Is de spray voor iedereen geschikt?

De spray is geschikt voor elk huidtype. Ook voor zwangere vrouwen of voor mensen die uit de zon moeten blijven is deze spray geschikt.

Is het slim om van te voren te scrubben?

Ja, een scrub verwijdert oneffenheden en dode huidcellen. Door deze te verwijderen zorg je voor een egaal resultaat, die bovendien ook nog eens langer blijft zitten. Wacht één dag nadat je hebt gescrubt voordat je de spray aanbrengt.

Wanneer is de spray droog?

De spray heeft ongeveer 10-15 minuten nodig om te drogen (vind je het te lang duren, gebruik dan een föhn). Ga de eerste 3 uur na de spray niet douchen of sporten, de huid moet de spray dan namelijk nog goed absorberen. 

Kunnen er allergische reacties ontstaan?

De spray is gemaakt uit natuurlijke ingrediënten, vrij van parabenen en is dermatologisch getest. Over het algemeen is de spray zelfs geschikt voor mensen met een gevoelige huid. Het kan echter voorkomen dat mensen allergisch zijn voor een natuurlijk ingrediënt. Controleer daarom altijd de ingrediëntenlijst!

Krijg je een oranje tint?

Nee, carotene wordt niet gebruikt in de spray (het ingrediënt die zorgt voor een oranje gloed). 

Wat gebeurt er al je meerdere lagen aanbrengt?

Wanneer je meer lagen aanbrengt, zul je ook meer bruinen. Als je een natuurlijke tan wilt, dan raden we je niet aan om meer lagen te sprayen. Wil je toch nog meer bruinen? Breng je tweede laag dan 3 uur ná de eerste laag aan. 

Ben jij klaar om op een gezonde manier te bruinen? Bestel jouw spray dan gemakkelijk door te bellen naar: 055 5411288 of een mailtje te sturen naar info@beautycentrumapeldoorn.nl