Gladde benen in de zomer, met Plasmalite™

Gezonde voeding voor de huid!
april 24, 2019
Slaaptekort
De effecten van slaaptekort op de huid
juni 7, 2019

Gladde benen in de zomer, met Plasmalite™

De zomer staat weer voor de deur en wat zou het toch geweldig zijn als je de gehele zomer gladde benen hebt. En dat zonder te scheren, te harsen of ontharingscrèmes te hoeven gebruiken… Wist je dat het ook werkelijk mogelijk is, door middel van definitief ontharen van Plasmalite™. Bij deze behandelmethode wordt gebruik gemaakt van een bepaalde laser die de haren definitief verwijderd. Naast de benen kun je ook de bikinilijn, armen, kin, oksels, etc. onder handen nemen. Het klinkt misschien te mooi om waard te zijn… Maar het kan echt met de technologie van Plasmalite™.

Wat is de Plasmalite™?

De Plasmalite™ is een veilige en efficiënte manier om haren te verwijderen, die de voordelen van een laser combineert met IPL (Intense Pulse Light System). Het is een moderne technologie, die succesvol is in het verwijderen van ongewenste haren. Het is geschikt voor alle huidtypes en huidskleuren en ook bijna alle kleuren haar. De Plasmalite™ gebruikt de techniek van selectieve absorptie. Elke haar bevat een natuurlijk pigment, ook wel bekend als melanine. De kop van het apparaat geeft licht energie in de vorm van flitsen. De melanine absorbeert het licht tot en met het haarzakje. Het haarzakje sterft door de hitte af en kan zo geen nieuwe haren produceren.

Wat zijn de voordelen van de behandeling?

Om je helemaal te overtuigen hebben we een aantal voordelen van definitief ontharen op een rijtje gezet:

  1. Misschien lijken de behandelingen in eerste instantie duur, maar op langere termijn hoef je geen geld meer te besteden aan dure ontharingsproducten. Je hebt geen scheermesjes, dure hars producten of ontharingscrèmes meer nodig. Daarnaast bespaar je ook nog eens veel tijd die je normaal aan ontharen besteed.
  2. Anders dan bij waxen, epileren en scheren heb je nooit meer last van ingegroeide haren. En daarnaast zul je je ook niet meer bezeren aan die scherpe mesjes.
  3. Je hoeft niet zoals bij harsen te wachten tot de haren op een bepaalde lengte zijn gegroeid. We willen natuurlijk liever niet een paar weken met behaarde benen rond te lopen.
  4. De behandeling is ook heel erg snel. Natuurlijk is dit wel afhankelijk van het te behandelen gebied. Maar wil je alleen de oksels behandelen, dan sta je na een paar flitsen alweer buiten.
  5. De behandeling is ook erg effectief. De meeste mensen zien de resultaten al tussen de 3 en 7 weken. Dit betekent natuurlijk niet dat ook meteen alle haren weg zijn, maar het verschil kun je na een paar weken al merken.
  6. De behandeling wordt niet als pijnlijk ervaren. Sommige mensen vinden het een vervelend gevoel, maar de meeste mensen vinden het niet pijnlijk.

Hebben we jou al overtuigd? Begin je kuur dan meteen. Helaas zullen de haren niet al na één keer volledig weg zijn. Voor een blijvend en goed resultaat raden wij 6 tot 8 behandelingen aan! Lees hier meer over definitief ontharen, of maak direct een afspraak.