Redenen om cryolipolyse te overwegen!

gezichtsbehandeling
7 Goede redenen om jezelf op een gezichtsbehandeling te trakteren
oktober 30, 2019
gezonde tan
Een gezonde tan gedurende het gehele jaar
november 30, 2019

Redenen om cryolipolyse te overwegen!

Je hebt er vast wel eens van gehoord ‘cryolipolyse’. Vet bevriezen, om ze van hardnekkig vet af te komen. Maar is het niet misschien te mooi om waar te zijn? Wij zeggen van NIET! De behandeling is het laatste jaar enorm gestegen in populariteit. Ben jij nog niet helemaal overtuigd waarom jij deze behandeling zou moeten kiezen? Wij hebben een aantal redenen voor jullie opgesomd om deze geweldige behandeling toch maar eens te overwegen:

  1. Love handles

Helaas hebben veel vrouwen dit ‘probleem’. Die vervelende vetjes, waar ze maar niet vanaf komen. Love handles (ook wel bekend als zwembandjes), zijn erg lastig om vanaf te komen. Heb jij het gevoel dat je alles al hebt  geprobeerd? Cryolipolyse is dan het antwoord. Naast love handles, kun je ook afkomen van andere ongewenste vetjes. 

  1. Zomervakantie

Eén woord: zomervakantie. Iedereen wil natuurlijk in shape zijn wanneer ze weer in bikini moeten. Lukt het je maar niet om van die hardnekkige vetjes af te komen in de sportschool? Dan is cryolipolyse de perfecte oplossing. 

  1. Geen hersteltijd

Bij cryolipolyse is er geen sprake van een operatie, zoals bij bijvoorbeeld liposuctie. De behandeling duurt een uur en na de behandeling is er geen herstelperiode, je kunt direct doorgaan met je dagelijkse activiteiten. 

  1. Make-over voor het lichaam

Met de behandeling geef je het lichaam een make-over, zonder dat je daarvoor hoeft te sporten of diëten. Sporten en een goede voeding zijn wel erg belangrijk voor de algehele gezondheid, maar met sporten raak je niet altijd die hardnekkige vetjes kwijt.

  1. Geen corrigerend ondergoed meer

Zeg vaarwel tegen die oncomfortabele ondergoed. Krijg de resultaten van corrigerend ondergoed, zonder het te hoeven dragen onder je kleding. 

  1. Meer zelfvertrouwen

Stop met het vermijden van spiegels. Wees helemaal tevreden met je lichaam, zowel in de spiegel als wanneer je in de zomer weer in bikini moet. Dit gaat een stuk makkelijker al die vervelende vetjes weg zijn. 

  1. Resultaten van de sportschool

Krijg de resultaten die je normaal krijgt in de sportschool, zonder naar de sportschool te gaan. De behandeling is natuurlijk niet geschikt om je spieren te trainen, maar kan wel helpen bij het verliezen van die vervelende vetjes. Natuurlijk raden we wel aan om alsnog voldoende te bewegen!

Cryolipolyse bij Beauty Centrum Apeldoorn

Genoeg redenen om te kiezen voor een cryolipolyse behandeling! Wordt jij gek van die vervelende vetjes en weet je niet meer wat je kunt doen om er vanaf te komen? Dan is nu de perfecte tijd om met cryo te beginnen. Je maakt de afspraak gemakkelijk online, of bel ons voor meer informatie over de behandeling.