Redenen om een oogcrème te gebruiken!

Welkom op onze eerste blog!
maart 28, 2019
Cellulitis
Laat cellulitis jouw zelfvertrouwen niet schaden!
april 23, 2019

Redenen om een oogcrème te gebruiken!

Hoe ziet jouw huidverzorgingsroutine eruit? Grote kans dat je geen oogcrème gebruikt.. Want daarvoor kun je toch gewoon je gezichtscrème gebruiken? Nee! De huid rondom de ogen is namelijk dunner dan de rest van de huid. Dit vraagt dan ook om andere verzorging. Een oogcrème is niet te missen uit jouw routine. Geloof je ons niet? Dan hebben we 5 redenen van het belang van een oogcrème voor jou op een rijtje gezet:

1. Verminder donkere kringen

Eén van de meest bekende gebruiken van de ogcrème is voor het verminderen van donkere kringen onder de ogen. Er zijn veel producten die beweren dat ze dit doen, maar kijk vooral naar belangrijke ingrediënten die erin moeten zitten. Kijk bijvoorbeeld of de producten antioxidanten en Vitamine C bevatten.

2. Zeg vaarwel tegen wallen

Je hebt er vast wel eens last van gehad, wallen onder de ogen. Een gebrek aan slaap wil je het liefste niet aan iedereen laten zien. Een oogcrème zal wallen zichtbaar verminderen.

3. Verminder rimpels

Ja, je leest het goed! Gebruik jij de juiste oogcrème, dan kan dit oogrimpels verminderen. Je zal er meteen weer een stuk jonger uitzien, zonder die kraaienpootjes!

4. Voorkom rimpels

Naast dat rimpels worden verminderd, helpt een oogcrème ook met het voorkomen van rimpels. En we weten ook allemaal dat voorkomen eigenlijk beter is dan genezen! Nog een rede om een oogcrème toe te voegen aan jouw routine.

5. Bereid de huid voor op make-up

Er zijn veel producten die de huid voorbereiden voor make-up, maar een oogcrème is iets wat veel mensen vergeten. Door de verstevigende werking van een oogcrème, kan het de uitstraling van jouw oogmake-up beïnvloeden!

Ben jij benieuws welke oogcrème er voor jou geschikt is? Vraag het dan aan jouw specialst. Je specialist zal precies weten welke crème er bij jouw routine past. Heb jij nog vragen, of wil je weten waar je langs kunt komen? Neem dan een kijkje op onze contactpagina!