Veelgestelde vragen over endermologie

winter
10 Tips voor een gezonde huid gedurende de winter
december 15, 2019
huidverzorging
De meest gemaakte fouten bij huidverzorging! (DEEL 1/2)
januari 15, 2020

Veelgestelde vragen over endermologie

Endermologie behandelingen worden steeds populairder onder zowel mannen als vrouwen van elke leeftijd en dat brengt ook vragen met zich mee van nieuwe klanten. Ben jij iemand die benieuwd is naar deze fantastische behandeling? Lees dan eerst onze blog voor meer informatie over endermologie. Wij beantwoorden de meest gestelde vragen:

Kan endermologie cellulite echt verminderen?

Het antwoord is: JA! Endermologie is een gepatenteerde techniek van cellulaire stimulatie. Bindweefsel van het lichaam en het gezicht worden gestimuleerd. Meer dan 100 studies hebben laten zien dat deze innovatieve techniek cellulitis zichtbaar vermindert voor een bepaalde periode. 

Hoe lang duurt de behandeling?

De meeste behandelingen voor het gehele lichaam duren gemiddeld 35 minuten. De behandeling van het gezicht en nek, duren gemiddeld 15 minuten. 

Hoe lang duurt het voordat je resultaat kunt zien?

Vanaf de eerste behandeling, wordt de huid een nieuw leven ingeblazen! De huid gaat direct stralen, de huidtextuur is verbeterd en de huid wordt soepeler. Na de eerste behandeling zullen de resultaten blijven verbeteren. 

Zal ik gewicht verliezen?

Endermologie is een non-invasieve behandeling. Een kuur van endermologie behandelingen zijn een goede aanvulling op een poging om af te vallen. De behandeling kan er namelijk voor zorgen dat het lichaam er strakker uitziet. Echter, de behandeling zelf zal er niet voor zorgen dat je af zult vallen. 

Hoe voelt het na de behandeling?

De meeste mensen ervaren een ontspannen gevoel na de behandeling en voelen zich daarnaast ook energieker. De stimulatie van het bindweefsel verbetert de bloedcirculatie, zorgt dat de spieren ontspannen en verhoogt de algemene functionele mobiliteit. 

Zijn er bijwerkingen?

Omdat het een non-invasieve behandeling is, heeft het lichaam geen hersteltijd nodig. Er zijn geen bekende bijwerkingen van de behandelingen.

Is de behandeling voor iedereen geschikt?

Nee. Er zijn een aantal contra indicaties voor deze behandeling. Het is bijvoorbeeld niet geschikt voor zwangere vrouwen of iemand die bloedverdunners slikt. 

Kan ik een endermologie behandeling ondergaan, als ik ook liposuctie wil?

Ja! Het wordt vaak zelfs aangeraden om een endermologie behandeling te ondergaan, in combinatie met liposuctie. Dit vermindert pijn en stijfheid en verbetert de mobilisatie van lichaamsvloeistoffen. 

Is de behandeling ook geschikt voor mannen?

Zeker weten! Ook mannen kunnen deze behandeling ondergaan. 

Is de behandeling pijnlijk?

De behandeling wordt zeker niet als pijnlijk ervaren. De meeste klanten vinden het een aangename behandeling. De behandeling wordt ook afgesteld op de gevoeligheid van de huid. 

Overige vragen endermologie

Zijn nog niet al jouw vragen beantwoord? Kijk hier dan voor meer informatie over de behandelingen. Of neem contact op met één van onze specialistes bij Beauty Centrum Apeldoorn.