7 Goede redenen om jezelf op een gezichtsbehandeling te trakteren

wimperlift
Veelgestelde vragen over wimperlifting
oktober 15, 2019
cryolipolyse
Redenen om cryolipolyse te overwegen!
november 15, 2019

7 Goede redenen om jezelf op een gezichtsbehandeling te trakteren

Wanneer je jezelf nog nooit hebt verwend met een gezichtsbehandeling, heb je geen idee wat je mist! Het is een geweldige manier om jezelf eens in de watten te leggen. Stel je eens voor, even tijd voor jezelf, weg van de kinderen, je partner en dagelijkse stress. Maar daarnaast heeft een gezichtsbehandeling ook nog eens andere voordelen! En het enige wat je daarvoor moet doen is lekker liggen, in een stille kamer terwijl er een rustgevend muziekje op staat. 

Voordelen van een gezichtsbehandeling

  1. Het maakt niet uit hoe goed jouw eigen gezichtsbehandeling thuis is, het zal nooit zo lekker aanvoelen als bij ons in de salon. Een gezichtsbehandeling zou deel moeten uitmaken van jouw reguliere huidverzorgingsroutine, om de uitstraling van de huid in topconditie te houden.
  2. Als specialist op het gebied van huidproblemen en huidverbetering, kan ik je adviseren en professioneel advies bieden. Daarbij kan de specialist kijken naar jouw huidconditie en eventuele problemen, de specialist kan daarbij kijken naar een geschikt behandelplan.
  3. Een behandeling kan helpen bij het verbeteren van de circulatie in de huid. Door een verbeterde bloedcirculatie zal de huid een gezonde glans geven en de huidcellen zullen worden gevoed. Met als resultaat een jeugdige en gezonde uitstraling.
  4. We kunnen het helaas niet voorkomen: ouder worden. Maar wat je wel kunt doen is het proces vertragen. Door regelmatige behandelingen te ondergaan houd je de huid gezond en voorkom je vroegtijdige huidveroudering.
  5. De behandeling hydrateert de huid en daarnaast worden dode huidcellen tijdens de behandeling verwijdert. Hierdoor kan voeding beter worden opgenomen. De huid zal opgefrist worden.
  6. Een gezichtsbehandeling helpt bij het verwijderen van oneffenheden en overtollige olie. Hierdoor zal de huid er gezonder uitzien!
  7. Het laatste en misschien wel belangrijkste voordeel is dat een gezichtsbehandeling perfect is voor de ontspanning. Het verminderen van stress heeft vele voordelen voor je gezondheid en welzijn.

Gezichtsbehandeling bij Beauty Centrum Apeldoorn

Ben je eindelijk even toe aan een beetje tijd voor jezelf? Dan ben je bij onze schoonheidssalon in Apeldoorn aan het goede adres! Wij leggen je in de watten en onze behandelingen zijn ook nog eens huidverbeterend. Lees hier meer over onze gezichtsbehandelingen, of maak meteen een afspraak online. Heb je nog verdere vragen over onze behandelingen, dan neem je gemakkelijk contact op met onze specialist.