Welkom op onze eerste blog!

Oogcrème
Redenen om een oogcrème te gebruiken!
maart 29, 2019

Naast dat wij onze nieuwe website hebben gelanceerd, hebben wij nog meer nieuws! Wij schrijven tegenwoordig namelijk een blog! Twee keer per maand zullen wij een nieuwe blog online zetten… In deze blogs zullen wij verschillende onderwerpen bespreken omtrent beauty en huidverzorging. In onze eerste blog geven wij een korte introductie van de behandelingen die je kunt ondergaan bij Beauty Centrum Apeldoorn!

Huidverzorging & huidverbetering

Wij vinden huidverzorging en huidverbetering erg belangrijk! Naast heerlijk te ontspannen, willen we natuurlijk ook mooi oud worden. Daarom bieden wij verschillende behandelingen die de strijd aangaan met huidproblemen. En met de juiste huidverzorging voorkom je toekomstige huidproblemen!

Ontharen

Bij ons kun je ook terecht om je te ontharen! We harsen zowel het gezicht als het lichaam. Daarnaast kun je ook terecht bij ons, voor definitief ontharen! Wil jij namelijk voorgoed van je haren af, dan is dit misschien wel wat voor jou!

Lichaamsbehandeling

Je kunt terecht voor een heerlijke hotstone massage, maar je kunt ook kiezen voor een klassieke ontspanningsmassages. Maar naast de lichaamsbehandelingen om lekker te kunnen ontspannen, kun je ook bij ons terecht voor een cellulitebehandeling!

Manicure & pedicure

Iedereen wilt natuurlijk mooi verzorgde voeten en handen… Dan ben je bij Beauty Centrum Apeldoorn ook aan het juiste adres! Naast onze reguliere behandelingen geven wij ook pedicures voor mensen met diabetes of reuma.

Wimpers & wenkbrauwen

Ook voor de wimpers en wenkbrauwen hebben wij diverse behandelingen. Van epileren, tot verven van de wimpers en/of wenkbrauwen. Wil je mooi gekrulde wimpers dan is een wimperpermanent of wimperlift de juiste behandeling!

Wij hopen dat de korte omschrijving van onze behandelingen jou een beetje geholpen heeft. Weet je niet precies waar je naar opzoek bent? Bespreek het dan met onze specialist, zij kan gemakkelijk een behandelplan voor jou samenstellen!

Ben jij benieuwd wanneer er een nieuwe blog van ons online komt? Houd dan onze socials in de gaten: Facebook & Instagram. Of wil je gewoon direct een afspraak maken, voor één van onze behandelingen? Maak dan gemakkelijk een afspraak online!