Bij Beauty Centrum Apeldoorn werken wij met tanningcosmetica van Marc Inbane. Dit Nederlandse merk is voorloper op het gebied van tanning. De producten worden gebruikt door beroemdheden en hebben ook meerdere prijzen gewonnen. Het merk wordt in meer dan 40 landen over de wereld verkocht.

Een stralende teint

We willen allemaal het lieftst een zomerse teint, maar we weten allemaal dat onder de zonnebank gaan erg slecht voor ons is. Daarom zijn de producten van Marc Inbane, tanning sprays en tanning drops, de juiste oplossing. Met deze spray/ drops krijg je jouw gewenste zomerse teint, op een gezonde en veilige wijze. Zo kun je het hele jaar door stralen! Er wordt aangeraden om te scrubben, voordat je de spray/ drops aanbrengt voor een egaler resultaat. Door middel van de scrub worden onzuiverheden verwijderd en worden oneffenheden geëgaliseerd. Om de huid te scrubben kun je gebruik maken van de scrub van Sothys, ons huidverbeterende merk. Lees hier meer over Sothys.

Marc InbaneDe voordelen van Marc Inbane

De natuurlijke tanning sprays en tanning drops van Marc Inbane, zijn een gezonde en veilige manier om een zomerse teint te krijgen. De spray en drops zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen. De producten vlekken niet, en laten daardoor ook geen vlekken achter op bijvoorbeeld je kleding. Daarnaast zijn de producten vrij van conserveringsmiddelen en is het zelfs geschikt voor zwangere vrouwen. De spray en drops zijn geurloos en laten geen oranje gloed achter!

De producten van Marc Inbane

De producten zijn geschikt voor elke huidteint en elk huidtype. De formules bestaan uit hoogwaardige en natuurlijke ingrediënten. Daarvoor zijn de producten ook geschikt voor mensen met een gevoelige huid. De producten worden aanbevolgen door dermatologen. De producten worden niet op dieren getest en worden verpakt in elegante en luxueuze verpakkingen. Er bestaan geen verschillende kleuren van de spray/ drops, door de spray/ dropswordt het eigen pigment gestimuleerd.