Bij Beauty Centrum Apeldoorn werken wij met het luxueuze cosmeticamerk, Sothys. Het merk bestaat al ruim 70 jaar en is zowel geschikt voor mannen als voor vrouwen. De producten van het merk geven een gevoel van zelfvertrouwen, doordat ze zorgen voor een verzorgd, fris en stralend uiterlijk. Het merk staat bekend voor haar knowhow, kwaliteit en innoviteit.

Wetenschappelijke ontwikkelingen

De behandelingen en producten van het merk zijn onafhankelijk wetenschappelijk getest op hun werkzaamheid. De wetenschappelijke testen worden niet uitgevoerd op dieren. Het merk wordt daardoor ook aanbevolen door vereniging Proefdiervrij. Daarbij gaat het merk mee met wetenschappelijke ontwikkelen en worden unieke formules ontwikkeld in onderzoekslaboratoria. Er is een combinatie tussen deze unieke formules met massagemethoden en specifieke verzorging.

SothysBehandelingen van Sothys

De verzorging van Sothys biedt voor elk probleem een oplossing. De specialist zal jouw huid analyseren en een geschikt behandelplan voor jou samenstellen. Voor de behandelingen in de salon werkt het merk met producten die sterker zijn dan de producten die je voor thuisgebruik kunt kopen. De producten worden gebruikt om de resultaten van de behandelingen te ondersteunen en te verlengen. Bekijk hier de gezichtsbehandelingen van Beauty Centrum Apeldoorn.

De producten van Sothys

De producten van het merk zijn al sinds 1978 op de Nederlandse markt verkrijgbaar. Sothys heeft verschillende lijnen, van gezichtsverzorging tot lichaamsverzorging. Er zijn ook producten die speciaal zijn ontwikkeld voor de man. Sothys heeft ook een make-up en zonnelijn. Het assortiment heeft voor iedereen wel wat.