De producten van WeBeCos zijn zijn nuchter en eerlijk. Elk product is door het eigen merk ontwikkeld. Dagelijks zoekt het merk naar innovaties en andere vernieuwingen in haar eigen laboratorium op het gebied van huidverbetering en huidverzorging. Apothekers houden streng toezicht op de productie en kwaliteitscontrole van de producten. Elk jaar wordt een groot deel van de winst geïnvesteerd in research & development, om voorloper op de markt te kunnen blijven. Lees hieronder meer over het ontstaan van het merk en de producten.

Het ontstaan van WeBeCos

Schoonheidsspecialiste Len Klaphaak introduceerde WeBeCos is 1962 met als doel ’s werelds beste cosmetica te ontwikkelen. Tegenwoordig verkopen verschillende schoonheidssalons in Nederland de producten van WeBeCos. Het merk wordt ook wel omschreven als ‘cosmeceutisch’, door haar farmeceutische uitstraling. WeBeCos gaat ook mee met haar tijd, door eigen kennis te combineren met nieuwe werkstoffen en recepturen. Het merk probeert hiermee voorloper te zijn in de cosmetische branche.

“Pure Producten voor Pure Professionals”

De producten van WeBeCos

De producten van Webecos zijn ontwikkeld om de huid te verzorgen en om de huid te verbeteren. De formules bevatten alleen pure ingrediënten, die de huid stimuleren om te herstellen. De producten bevatten onder andere plantenstoffen, antioxidanten, vitimines en mineralen. De unieke formules en texturen van de producten zorgen voor een optimale opname door de huid. De actieve ingrediënten zijn voornamelijk afkomstig uit natuurlijke bronnen, en de formulles bevatten geen overbodige ingrediënten.

WeBeCos

Hierbij staat het behalen van prachtige resultaten met het gebruik van de producten staan voorop. D producten bevatten alleen ingrediënten die vriendelijk zijn voor de huid, daarom zijn de producten zelfs geschikt voor mensen met een zeer gevoelige huid. De producten helpen om de huid in optimale gezondheid te brengen. De formules bevatten geavanceerde bouwstoffen en geven daarnaast voeding aan de huid.