Eigenaresse Hélène heet u van harte welkom in haar Beautycenter. Bij ons beautycenter hebben wij diverse specialismes, maar bieden wij ook traditionele behandelingen aan, zoals een gezichtsbehandeling, manicure en pedicure. Onze focus ligt echter op onze specialismes, zoals permanente make-up, definitief ontharen, endermologie en microdermabrasie. Bij ons kun je terecht voor het totaalpakket. Van top tot teen, word je bij ons verwend. 

 
 

Het team

 

Vanessa van Veenendaal

Sinds 2021 heb ik Beauty centrum Apeldoorn overgenomen van mijn moeder Hélène Dijkstra. Ik ben sinds 1999 schoonheidsspecialiste. En heb mij in de beautybranch in veel vakken gespecialiseerd.

Mijn specialisaties zijn:
✦ Permanente make-up PMU
✦ Definitieve ontharing (aantekening voor verzekeringen)
✦ Yag laser
✦ Pedicure
✦ Acne
✦ Nagelstyling

Susanne Kop

Ik ben werkzaam als schoonheidsspecialiste bij Beauty centrum Apeldoorn sinds 2014. Ik heb voor dit vak gekozen, omdat het mijn doel is mensen met een zeker gevoel over zichzelf de deur uit te laten gaan. Iedereen is mooi en uniek op zijn eigen manier en dat mag iedereen ook uitstralen!

Mijn specialisaties zijn:
✦ Bindweefsel massages
✦ Camouflage
✦ Acne
✦ Cryolipolyse
✦ Shellac specialist
 

Selihna Cimendere

Ik werk vanaf 2021 bij Beauty Centrum Apeldoorn. Ik doen mijn werk met veel passie en plezier. Heb altijd al gehouden van de schoonheid en verzorging van jezelf. Die kan ik nu toepassen in mijn werk. Het leukste aan mijn werk zijn de resultaten maar ook zeker de sociale contacten en dat ik mijn klant een ontspannen gevoel kan geven.

Mijn specialisaties zijn:
✦ Bindweefsel massages
✦ Cryolipolyse
✦ Shellac specialist

Anouschka Zegers

Is werkzaam bij Beauty Centrum Apeldoorn sinds 1989.

Mijn specialisaties zijn:
✦ Schoonheidsspecialiste
✦ Pedicure
✦ Definitieve ontharing
✦ Shellac specialist
 

Olga Popkova

Werkt bij Beauty centrum Apeldoorn sinds 2022.

Mijn specialisaties zijn:
✦ Nagelsyliste
✦ Ukranian manicure en pedicure specialist
✦ Bindweefsel massage
✦ E.A. nagel-docent CND

Jalisa Pieper

Is werkzaam bij Beauty centrum Apeldoorn sinds 2023.

Mijn specialisaties zijn:
✦ Cryolipolyse
✦ Bindweefsel massage
 

Dokter Eugene de Zwart-Storm

Gespecialiseerd in injectable behandelingen.
 
 • vanaf 1979

  Hélène Dijkstra, oprichtster van Beauty Centrum Apeldoorn, heeft op "het Wanrooy instituut" haar opleiding voor schoonheidsspecialiste afgerond. Na het behalen van haar diploma heeft Hélène een slaapkamer omgebouwd tot schoonheidssalon waar klanten ook een duo behandeling konden ondergaan.
 • 1987

  Naarmate haar schoonheidssalon steeds drukker werd heeft ze besloten te gaan verhuizen naar een groter pand. Dit werd het pand aan de Arnhemseweg 137 wat op dat moment nog een schoenenzaak was. Na een fikse verbouwing konden de deuren op 5 maart 1987 worden geopend. Op dat moment had Hélène ook ruimte om personeel aan te nemen. Zo werd de eenmanszaak van Hélène een goed lopende schoonheidssalon.
 • 2002

  Hélène heeft besloten om de schoonheidssalon uit te gaan uitbreiden en is zij zelf verhuisd. Zo kan het gehele pand aan de Arnhemseweg 137 worden omgebouwd tot een totaal Beautycentrum. Er zijn nu 3 cabines op de eerste etage en 1 cabine op de begane grond speciaal voor klanten die moeilijk ter been zijn.
 • 2012

  Het pand aan de Arnhemseweg 137, wordt helemaal vernieuwd.
 • 2022

  In 2022 heeft Vanessa van Veenendaal Beauty Centrum Apeldoorn overgenomen van haar moeder Helene Dijkstra. Zij heeft met haar team een aantal extra behandeling toegevoegd aan het huidige aanbod. Zo zijn wij meer gespecialiseerd op huidverbetering en huid verjonging. Een compleet Beautycenter onder 1 dak.